Intercoms voor bedrijven

Diverse oplossingen voor grote en kleine bedrijfsgebouwen. Van systemen via IP tot GSM en van analoog tot digitaal.

Intercoms voor bedrijven en industrie

IHK heeft ook intercoms voor beveiliging en communicatie in en rond bedrijven, industrieterreinen, scholen, fabrieken, ziekenhuizen, parkeergarages, politiebureaus en dergelijke instellingen. Systemen kunnen worden gebruikt voor kleine locaties maar kunnen ook worden opgeschaald met een groot aantal vandalismebestendige audio en video deurstations of een groot aantal binnenposten voor interne communicatie. Qua aansluiting zijn er mogelijkheden via traditionele signaalkabel maar ook oplossingen via IP, analoge telefonie en GSM behoren tot de mogelijkheden.

Aiphone

IX en IXG serie

De IX en IXG serie van Aiphone zijn een op netwerk gebaseerd communicatie en beveiligingssysteem. Het systeem biedt oplossingen op maat voor grote en kleine commerciële en niet-commerciële bedrijven, op het vlak van interne communicatie, intercoms, toegangscontrole en videofonie. Het systeem is daarnaast ideaal voor locaties met een bestaand IP netwerk waar geen andere bedrading aanwezig is. Door het bestaande netwerk kan er gemakkelijk over grote afstand gecommuniceerd worden en blijft de kwaliteit van het beeld en spraak van hoge kwaliteit.

Onbeperkt aantal binnen- en buitenposten mogelijk.

Bekijk
Aiphone

JP serie

De JP serie van Aiphone is zeer geschikt voor kleine kantoorgebouwen en bedrijfsruimtes. De binnenposten hebben een touchscreen en kunnen zowel handsfree als met hoorn beantwoord worden. Ook heeft deze serie de mogelijkheid om oproepen door te zetten naar mobiele telefoons door middel van de smartphone interface. Deursturing zowel via mobiele telefoon als binnenposten mogelijk.

Tot 4 buitenposten en 8 binnenposten mogelijk.

 

Bekijk
Loket-intercom
Aiphone

Loket intercom

Loketintercom is geschikt voor communicatie tussen een lokettist(e) en zijn of haar klant aan de andere kant van een (indien nodig beveiligde) ruit. Dit systeem geeft een helder geluid, onafhankelijk van achtergrondlawaai.

Per loket is 1 systeem benodigd.

Bekijk
LEF-series
Aiphone

LEM en LEF serie

Luidsprekende intercoms zijn open spraakverbindingen tussen twee punten, waarbij de spreekrichting door de hoofdpost bepaald wordt. We spreken in dit geval van een semi-duplex verbinding. Het systeem kan bestaan uit één of meer hoofdposten en eventueel één of meer nevenposten.

Tot 11 hoofdposten en 10 bijposten mogelijk.

Bekijk
Luidsprekende intercom patiënten
Aiphone

NIM en TC serie

De NIM en TC zijn luidsprekende intercom series van Aiphone.  Voor oproepen van patiënten en verplegend personeel is er de NIM serie die één hoofdpost en maximaal veertig substations ondersteunt. Oproepen naar de bijpost kunnen selectief of via een algemene oproep vanaf het hoofdstation worden geplaatst. Oproepen van een bijpost klinken bij de hoofdpost en activeren een lampje dat de locatie van de oproep weergeeft.

Tot 2 hoofdposten en 100 bijposten mogelijk.

Bekijk