Verpleegoproep systemen

IHK heeft diverse verpleegoproep systemen in haar assortiment waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn.

Verpleegoproep systemen

IHK heeft een ruim aanbod van verpleegoproepsystemen. Waarbij diverse sensoren en andere zenders gecombineerd kunnen worden met zorgtelefoons zodat de juiste afstemming gemaakt kan worden tussen alarmering en communicatie binnen een gebouw. De meeste systemen zijn zowel bedraad als draadloos verkrijgbaar en kunnen daardoor eenvoudig worden toegepast in zowel bestaande als nieuwe infrastructuren.

Verpleegoproep systeem via smartphone
NEAT

Verpleegoproep

Speciaal voor de interne communicatie op privé en openbaar verzorgingsgebied heeft NEAT de mobiele oproepontvanger TREX-2G ontwikkeld. Samen met de draadloze zender SMILE ontstaat er een uiterst efficient, draadloos oproepsysteem, dat in seconden aan familieleden of het personeel een hulproep doorgeeft. Oproepen kunnen naast de TREX-2G ook binnen komen op mobiele telefoons.

Door de grote verscheidenheid aan alarmgevers (hals/polszender, trekkoordje, peertje of drukknop) en andere sensoren kan dit systeem in bijna alle situaties toegepast worden. Daarnaast kan het systeem eenvoudig wordt opgeschaald door gebruik van de D-SERVER die zorgt voor een slimme monitoring en efficiënte alarminrichting.

 

Bekijk
dwaaldetectie systeem
NEAT en IHK

Dwaaldetectie en valdetectie

Voor veel mensen die in zorgcentra of ziekenhuizen verblijven, geldt dat zij fysiek nog tot veel in staat zijn; de problemen liggen vaak op het mentale vlak. Soms zijn deze bewoners al zo sterk verward, dat ze hun oriënteringsvermogen kwijt zijn. Een dwaaldetectiesysteem biedt deze mensen 24 uur per dag veiligheid.

Voor ouderen die nog thuis wonen, hebben we een GPS tracker met valdetectie. Dit is eenvoudig maar ideaal stand-alone systeem voor mantelzorgers waarbij de eindgebruiker niet aan een abonnement vast zit.

Bekijk
N46
TeleAlarm

Zusteroproep

TeleAlarm NurseCall is een draadloos zusteroproepsysteem met pols-, wand- en badkamerzenders. Ook te combineren met dwaaldetectie, rookdetectoren en andere sensoren. De installatiekosten voor nieuwbouw- of uitbreidingsprojecten zijn minimaal. Het systeem is uiterst flexibel en kan aan vrijwel alle individuele wensen worden aangepast, ongeacht de capaciteit van de zorginstelling.

Bekijk