Duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Kwaliteit en duurzaamheid zijn daarbij belangrijke speerpunten!

Verantwoord ondernemen

De kwaliteit en duurzaamheid van onze producten heeft bij IHK altijd hoog in het vaandel gestaan. Zo zijn wij al meer dan 50 jaar distributeur van Aiphone. Aiphone is de eerste intercom fabrikant die het ISO-9001en ISO-14001 certificaat ontving en is de enige die de ‘Deming Prize’ voor kwaliteitsbeheersing kreeg. Het ISO-14001 certificaat is verkregen vanwege de milieuvriendelijke productiemethoden die het bedrijf hanteert. Uiteraard volgt de fabrikant ook de RoHS richtlijnen.


Naast kwalitatief sterke producten proberen wij onze bedrijfsprocessen ook zo ‘groen’ mogelijk in te richten. Zo hergebruiken wij onze verpakkings- en opvulmaterialen. Hebben wij ons goed ge├»soleerde pand al jaren terug van led verlichting voorzien en rijdt inmiddels de helft van ons personeel met een elektrische auto. Daarnaast liggen op het dak 40 zonnepanelen die onze elektrische auto’s en apparatuur dagelijks van groene stroom voorzien.