Zorgsystemen

We hebben een ruim assortiment aan producten op het gebied van verpleegoproepsystemen, persoonsalarmering en zorgtelefoons voor zowel intra- als extramuraal. Elke situatie is anders, wij denken graag met u mee.

Zorgtelefoons

IHK heeft een ruim assortiment aan zorgtelefoons voor verzorgingstehuizen maar ook voor de thuiszorg. De zorgoproep systemen  kunnen worden gecombineerd met de diverse sensoren en oproepknoppen voor verschillende oplossingen binnen de zorg. Zo zijn alle producten van NEAT compatibel met elkaar en kunnen diverse combinaties worden gemaakt wat deze systemen erg flexibel maken. Ook zijn de meeste zenders draadloos aan te sluiten waardoor de producten eenvoudig in nieuwe en bestaande gebouwen te installeren zijn.

Zorgtelefoon
NEAT

Zorgtelefoons

NOVO en de NEO zijn de zorgtelefoons van NEAT welke verkrijgbaar is in een “Voice over IP”, een GSM, een analoge versie of een combinatie hiervan en wordt standaard geleverd met polszender. De zorgtelefoons maken bij een alarm verbinding met een alarmcentrale of familielid.

Bekijk
Caveo
TeleAlarm

Zorgtelefoons

Wij leveren diverse zorgtelefoons van TeleAlarm zoals de AP1000, AP2000, AP1337 en de Caveo welke de meest gangare protocollen van de Nederlandse markt ondersteunen. Deze systemen kunnen in situaties van beschermd wonen een aanwezige DECT-telefoon opbellen.

Bekijk

Het is altijd fijn om met IHK samen te werken. Denken graag met ons mee en hebben voor veel situaties een passende oplossing. Daarnaast bieden ze uitstekende telefonische ondersteuning en programmeren ze apparatuur alvast vooraf bij projecten die spoed hebben.