Intercoms appartementen

Diverse intercom systemen met audio en video voor flats, appartementen of bedrijfsverzamelgebouwen.

Intercoms voor appartementen en VvE's

Voor situaties waarbij meerdere woningen of bedrijven binnen een pand aanwezig zijn zoals flatgebouwen, appartementen complexen of bedrijfsverzamelgebouwen heeft IHK intercom systemen met meer dan één beldrukker of digitale naamkeuze. Daarbij is er keuze uit een aantal series van Aiphone waarbij de keuze gemaakt kan worden tussen audio en video systemen en verschillende type binnenposten en buitenstations. De binnenposten variëren van eenvoudige modellen met hoorn tot luxere uitvoeringen met 7 inch beeldscherm.

GT serie Aiphone
Aiphone

GT serie - audio en video

De GT serie bevat audio en video intercom systemen voor flats, appartementen en bedrijfsverzamelgebouwen, voorzien van deuropener bediening. Deze deurposten hebben één of meerdere beldrukkers of digitale naamkeuze.

Maximaal 480 buitenposten en 5000 binnenposten. Per appartement 4 binnenposten mogelijk.

Bekijk
ip intercom video
Aiphone

IXG serie - audio en video

AIPHONE komt met een uitbreiding van het bestaande video IP intercom systeem; de IX serie. Het nieuwste product is de IXG-DM7; een 7” touchscreen buitenpost voor appartementen en bedrijfsverzamelgebouwen. Hierbij is de zoekfunctie geoptimaliseerd en kunnen bezoekers eenvoudig zoeken op naam, adres of door de lijst scrollen. Met de geïntegreerde codeklavier kan de deur worden geopend.

Bekijk
video intercom set met 2 binnen monitors
Aiphone

JO serie - video

Aiphone heeft speciaal voor de bestaande JO serie een nieuwe hoofdpost ontwikkeld die verbonden kan worden met 8 smartphones. Voordeel, er is geen dure interface meer nodig en slechts eenmalige aanschaf zonder langlopende contracten of kosten.

Maximaal 2 buitenposten voor maximaal 4 appartementen. Per appartement 2 binnenposten mogelijk.

Bekijk
handsfree audio intercom
Aiphone

DA en DB serie - audio

Deze serie bevat audio intercom systemen voor appartementen, bedrijfsverzamelgebouwen en flats voorzien van deuropener bediening. Deze deurposten hebben één tot 4 beldrukkers.

Maximaal 1 buitenpost voor maximaal 4 appartementen. Per appartement 5 binnenposten mogelijk.

Bekijk

IHK is voor ons een prettig bedrijf om mee samen te werken. Afspraken worden netjes nagekomen. De ondersteuning vanuit de binnendienst is professioneel.
De producten zijn van hoge kwaliteit, waarmee wij betrouwbare installaties opleveren, met als resultaat enthousiaste opdrachtgevers.