Alles weten over de GT serie van Aiphone?

Bekijk de verschillende instructievideo's
YouTube Playlist klik HIER

Intercom systeem voor appartementen

De Aiphone GT-serie is een kleuren-videosysteem dat communicatie met 1 tot 480 toegangsdeuren mogelijk maakt. De audio en video systemen kunnen tot maximaal 5000 flats, appartementen of bedrijven worden uitgebreid.

De deurstations kunnen met Aiphone beldrukkers, met bestaande rvs beldrukkers of met digitale naamkeuze (name scroll) uitgevoerd worden. Het toevoegen van een camera is optioneel. Wanneer u meer dan één deurstation heeft, kan ieder deurstation uitgerust worden met de opties die voor het betreffende station optimaal zijn. De deurstations hebben standaard een brons-grijze kleur, RAL 7048 bij benadering, pearl mouse grey. Indien gewenst kunnen ze in diverse andere RAL-kleuren geleverd worden.

Hulp nodig?

We hebben een groot assortiment aan producten voor verschillende toepassingen. Afhankelijk van de situatie binnen en buiten het gebouw en de wensen zorgen wij voor een advies op maat. Wij helpen u graag!
Neem contact op

De samenwerking met IHK verloopt altijd prettig. Producten worden na bestelling snel geleverd, wat het voor ons fijn maakt om met IHK samen te werken. Je weet qua planning namelijk altijd waar je aan toe bent. Daarnaast leveren ze vooraf een blokschema op maat en technische ondersteuning tijdens de installatie, wat er voor zorgt dat er geen onnodige tijd verloren gaat tijdens het project.

Hinfelaar elektrotechniek
Gerard van der Meij Projectleider Hinfelaar
Lees meer

Accessoires