Intercoms via telefonie

Het intercom systeem intergreren met telefonie netwerk binnen het gebouw of juist geen bedrading aanwezig? IHK heeft diverse deurtelefonie oplossingen in haar assortiment.

Intercoms via telefonie

Het is heel eenvoudig om communicatie aan de deur te combineren met een telefooninstallatie. Na het drukken op de knop van de deurtelefoon gaat ergens in de wereld een toestel over. Daar kun je de oproep aan de deur beantwoorden, en indien gewenst de deur op afstand openen. IHK heeft deurtelefoons van verschillende merken, met een grote diversiteit aan eigenschappen.

GSM-intercom

Intercoms via GSM

Bij veel bestaande situaties is er buiten 230V geen bedrading aanwezig. Veel bedrijfsruimtes worden bijvoorbeeld omgebouwd van groot kantoorpand na een bedrijfsverzamelgebouw of een grote locatie wil ergens op het terrein toegangscontrole of kunnen spreken met bezoekers bij een slagboom. Dan is een gsm intercom een ideale oplossing.

Van 1 tot 200 bedrijfsruimtes of appartementen mogelijk

Bekijk
Deurintercom PortaDial Elego cam key

Intercoms via SIP

De meeste gebouwen zijn tegenwoordig voorzien van digitale telefonie (VoIP) waarbij SIP het meest gangbare protocol is. PortaDial speelt hier slim op in met de ontwikkeling van de Elego. Deze lijn toestellen kan worden gekoppeld aan uw bestaande sip server en heeft een interne SIP server mocht deze niet aanwezig zijn. Optioneel kunnen de toestellen worden voorzien van een codeklavier en RFIF reader met sleuteltags.

Bekijk
Deurintercom PortaDial M01

Intercoms via analoge telefonie

De Aiphone en PortaDial deurtelefooninstallaties zijn speciaal ontwikkeld voor die toepassingen waarbij bedrijfszekerheid en degelijkheid de eerste vereisten zijn. Belangrijk hierbij is dat er een kwalitatief hoogwaardige spreek- en luisterverbinding tot stand wordt gebracht tussen de persoon bij de deurtelefoon en de dienstdoende persoon elders. De PortaDial deurtelefoon is géén intercom. Een intercom is normaliter een apart systeem naast het bestaande telefoonsysteem. De deurtelefoons van Aiphone en PortaDial kan geïntegreerd worden in elk telefoonsysteem.

Van 1 tot 2000 drukknoppen en adressen mogelijk

Bekijk