Intercoms via analoge telefonie

De PortaDial en Aiphone deurtelefoons hebben een aluminium of RVS frontpaneel met roestvrijstalen en spatwaterdichte belknop. Dit vormt steeds de basis van een installatie. De deurtelefoon wordt standaard geleverd als inbouw versie. Indien gewenst is er ook een fraaie roestvrijstalen opbouwrand tegen meerprijs leverbaar.

De deurtelefoons zijn geschikt voor elke analoge centrale maar kunnen ook in een stand alone situaties worden toegepast. De PortaDial deurtelefoon wordt aangesloten op een interface unit. Afhankelijk van de gewenste werkwijze en de toepassing zijn er verschillende interfaces leverbaar. Hiermee kan iedere systeemwens gerealiseerd worden. De PortaDial installatie kan aangesloten worden op iedere telefooncentrale of direct op een telefoondoorkiezer. Op de telefoondoorkiezer aangesloten, kan men naar ieder gewenst telefoonnummer een spreek/luister verbinding maken. Bij Aiphone is deze interface niet nodig omdat deze in de buitenpost is geïntegreerd.

Analoge deurtelefonie Aiphone

Analoge deurtelefonie PortaDial

Hulp nodig?

We hebben een breed assortiment aan producten voor verschillende toepassingen. Afhankelijk van situatie en wensen binnen en buiten het gebouw zorgen wij voor een advies op maat. Wij helpen u graag!
Neem contact op

Accessoires