Intercoms via GSM

Conventionele deurintercomsystemen maken gebruik van een binnen station samen met het deurstation die bedraad dient te worden. Locaties waar geen bestaande bedrading aanwezig is of waar de afstanden zeer groot zijn worden hierdoor duur. In onze GSM-producten is een GSM-module in de buitenpost ingebouwd. Hierdoor kunnen de gebruikers de deur bedienen direct met hun mobiele of vaste telefoon en kunnen ze vanaf elke locatie ter wereld met hun bezoekers praten.

Per adres of drukknop kunnen drie telefoonnummers worden in geprogrammeerd. Mocht het eerste nummer niet kunnen antwoorden dan belt de intercom het tweede en eventueel het derde nummer. Vervolgens kan indien gewenst de deur op afstand worden geopend. Toegangscontrole is daarnaast ook mogelijk door nummers van bewoners, huurders of vaste bezoekers in te programmeren in de intercom. Als deze naar de intercom bellen, herkent de intercom het nummer en opent deze automatisch de deur.

Hulp nodig?

We hebben een breed assortiment aan producten voor verschillende toepassingen. Afhankelijk van situatie en wensen binnen en buiten het gebouw zorgen wij voor een advies op maat. Wij helpen u graag!
Neem contact op

Accessoires