VoIP intercoms via SIP

De huidige telefooncentrales zijn steeds vaker IP gebaseerd en velen daarvan ondersteunen het SIP protocol. De PortaVision-SIP deurintercom dient als een SIP client op de aanwezige of SIP centrale te worden aangemeld. Echter de PortaDial Elego is ook voorzien van een interne SIP server zodat deze deurintercom ook gebruikt kan worden als er geen SIP telefooncentrale voorhanden is. Standaard wordt deze deurintercom als inbouwmodel geleverd. Door er een RVS opbouwrand bij te bestellen kan deze op de juiste manier tegen bijvoorbeeld een muur worden geplaatst.

Deze deurintercoms kunnen worden toegepast bij de ingang van uw bedrijfspand of bij u thuis als toegangscontrole systeem. Verder kan deze deurintercom gebruikt worden om mensen toegang te verlenen bij deuren, hekwerken, poorten en slagbomen (bijvoorbeeld aan een vracht- of personenauto).

Hulp nodig?

We hebben een breed assortiment aan producten voor verschillende toepassingen. Afhankelijk van situatie en wensen binnen en buiten het gebouw zorgen wij voor een advies op maat. Wij helpen u graag!
Neem contact op

Accessoires