Alles weten over de IXG serie van Aiphone?

Bekijk de verschillende instructievideo's
YouTube Playlist klik HIER

Video IP intercom voor appartementen en bedrijfsverzamelgebouwen

AIPHONE komt met een uitbreiding van het bestaande video IP intercom systeem; de IX serie. Het nieuwste product is de IXG-DM7; een 7” touchscreen buitenpost voor appartementen en bedrijfsverzamelgebouwen. Hierbij is de zoekfunctie geoptimaliseerd en kunnen bezoekers eenvoudig zoeken op naam, adres of door de lijst scrollen. Met de geïntegreerde codeklavier of de ingebouwde HID reader kan de deur worden geopend.

Daarnaast is er nu de IXGW-GW smartphone adapter beschikbaar die het mogelijk maakt dat alle bedrijven en bewoners de intercom ook met hun smartphone of tablet kunnen bedienen. Daarbij is maar één adapter per systeem nodig en kunnen per binnenpost 8 mobiele toestellen worden gekoppeld. Mocht u geen binnenposten willen, geen probleem. Via het portaal kunt u ook QR codes genereren zodat een smartphone aan een bepaald adres wordt gekoppeld.

Hulp nodig?

We hebben een breed assortiment aan producten voor verschillende toepassingen. Afhankelijk van situatie en wensen binnen en buiten het gebouw zorgen wij voor een advies op maat. Wij helpen u graag!
Neem contact op

Als installatie partij hebben we inmiddels al een aantal IP intercom systemen van Aiphone geïnstalleerd. Eenmaal geïnstalleerd heb je hier als installateur geen omkijken meer naar. Voor technische vragen kunnen we altijd bij IHK terecht en krijgen we goede technische ondersteuning.

IP intercom systeem
Bas van der Horst Eigenaar Solutions for Security

Productvideo