Alles weten over de systemen van NEAT?

Bekijk de verschillende instructievideo's
YouTube Playlist klik HIER

Draadloos verpleegoproepsysteem

Ziekenhuizen, zorginstellingen en andere openbare instituties beheersen iedere dag de fijne grens tussen persoonlijke eisen en efficiƫnte processen. Naast gepersonaliseerde zorg gaat het daarbij voor alle betrokken partijen ook om een maximaal gevoel van veiligheid.

D-SERVER kan daarvoor als onderdeel van het systeem een belangrijke bijdrage leveren. Samen met D-TREX kan het D-SERVER-systeem radiogestuurd alarmen indelen naar tijd, plaats en oorzaak. Deze slimme manier van communicatie verdeelt de hulpoproep in een door de klant definieerbaar scenario en stuurt deze naar de juiste alarmontvangers, zoals verpleeg- of beveiligingsdiensten. Dit laat meer ruimte en tijd over voor het individu. Producten van NEAT gebruiken de speciale voor de EU (voor persoonlijke noodoproepen) gereserveerde frequentie van 869 MHz.

Voor kleine situaties kan de TREX-2G worden gebruikt als stand alone systeem zonder dat centrale apparatuur benodigd is. De ontvanger is niet toelatingsplichtig en is daardoor vrij van kosten of aanmelding en onmiddellijk te gebruiken.

Ontvangers

Zenders

Hulp nodig?

We hebben een breed assortiment aan producten voor verschillende toepassingen. Afhankelijk van situatie en wensen binnen en buiten het gebouw zorgen wij voor een advies op maat. Wij helpen u graag!
Neem contact op

Productvideo