alarm ontvanger verpleegoproepsysteem

Productinformatie

TREX 2G is een draadloze alarmbeheeroplossing bedoeld voor verpleeghuizen. Het is gemakkelijk om op kleine schaal te beginnen en het systeem later op te schalen, aangezien de oplossing maximaal 255 ontvangers en accessoires ondersteunt. De oplossing vereist geen fysieke installatie en kan worden aangevuld met REPO+ II voor extra dekking.

TREX 2G ondersteunt RFID en kan worden gebruikt met D-POS II voor positionering. Er kunnen maximaal 255 posities op het apparaat worden opgeslagen. TREX 2G maakt deel uit van het ecosysteem van Neat dat compatibiliteit met een grote verscheidenheid aan accessoires garandeert.

Accessoires, posities en andere informatie kunnen eenvoudig rechtstreeks van het apparaat worden toegevoegd of verwijderd, maar voor grote veranderingen kan de TREX 2G-programmeur (NPU) handig zijn. Personeel kan eenvoudig controleren wie een alarm heeft geaccepteerd met de alarmbevestigingsfunctie, aangezien informatie in de alarmlijst wordt vastgelegd. In de TREX 2G-alarmlijst kan een lijst met de laatste 32 alarmen worden opgeslagen.

Met de speciale assistentieknop kunt u eenvoudig om hulp vragen in geval van nood. De hulpknop heeft twee functies. Met een korte druk kunnen zes verschillende alarmopties worden voorgeprogrammeerd en met een lange druk wordt het vooraf gedefinieerde alarm verzonden. Andere belangrijke functies zijn onder meer een kleurenscherm, audiowaarschuwingen, trillingen en een batterij die lang meegaat. Met de meegeleverde mini-USB-adapter kunt u het apparaat eenvoudig opladen wanneer dat nodig is. TREX 2G kan worden opgeladen met een AC-adapter of via een USB-poort. Voor een meer praktische en stijlvolle uitstraling is het mogelijk om de TREX 2G aan te vullen met een CHARGE laadstation.

Specificaties

Type
TREX
Afmetingen
H 100 x B 48 x D 21 mm
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.