alarm ontvanger verpleegoproepsysteem

Productinformatie

D-TREX is een geavanceerd draadloos zorgoproep systeem dat is ontworpen om de verschillende oplossingen te beheren die met behulp van de D-SERVER zijn geïnstalleerd in de desbetreffende zorginstelling.

De geavanceerde technologie die wordt gebruikt, garandeert het eenvoudige beheer van werkgroepen en services per tijdslot. Kortom, het biedt continue optimalisatie door middel van de uitgebreide analyse van online gegevens. Het gebruik van de D-TREX garandeert een beter beheer van de tijd van het zorgpersoneel, evenals een verbeterde service voor de bewoners vanwege de verminderde werkbelasting.

Hoe werkt het?

Wanneer de D-SERVER een alarm ontvangt, wordt deze doorgestuurd naar de D-TREX ontvanger die door de zorgverlener overal in het gebouw kan worden meegenomen. Daarnaast verwerkt de D-SERVER ook parameters zoals de oorsprong, het type alarm en de tijd van de dag. Dit alles om alarmen op een meer efficiënte en specifieke manier per groep en afgestemd op de behoeften van de locatie te kunnen verspreiden.

Via D-POS is ook positieweergave mogelijk

Specificaties

Type
D-TREX
Afmetingen
H 84 x B 46 x D 22 mm
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.