Verpleegoproep systeem via smartphone

Productinformatie

ALMA is een geavanceerd cloudgebaseerd verpleegoproep systeem dat geen bedrading en weinig tot geen installatie vereist voor snellere implementaties en geavanceerde analyse van de informatie. Het bevat een bijbehorende mobiele app, die push meldingen ontvangt om onderweg alarmen te beheren en af te melden. Bovendien stelt ALMA de professional in staat spraakcommunicatie tot stand te brengen via GSM of SIP. Deze oplossing is voornamelijk bedoeld voor gebruik in verpleeghuizen, ziekenhuizen en groepswoonomgevingen.

De signalen die door verschillende sensoren worden geactiveerd, zoals SMILE, SMILE ID, 3-PUSH, D-POS, D-TREX, enz., Worden via een D-TECT IP naar ALMA gestuurd. Het ALMA-systeem verzendt meldingen naar de ALMA-applicatie die op de smartphones is geïnstalleerd. Zodra de app is geregistreerd in ALMA via een QR-code, is het mogelijk om in te loggen met een account dat eerder op het systeem is aangemaakt, door gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.

Door NFC-tags en / of BT-bakens te gebruiken, kunnen bewerkingen zoals aanwezigheid / gereed, locatie en deuropening worden uitgevoerd. Het koppelen van een nieuwe telefoon is snel, eenvoudig en kan worden gedaan door lokale zorgmedewerkers zonder tussenkomst van de installateur.

Voordelen

  1. Care Management Portal (CMP): apparaatbeheer op afstand, eenvoudig beheer van smartphones door groepen, realtime monitoring van smartphones, updates en configuratie van smartphones op afstand en smartphones melden van mislukte alarmen.
  2. Zorgprofessionals hebben nog maar één toestel (smartphone) nodig: voor alarmen, spraakcommunicatie en toegang tot andere informatiesystemen.
  3. Beantwoordt oproepen overal: breid de dekking uit over meerdere zorginstellingen en aanleunwoningen. ALMA faciliteert het beheer van een netwerk van zorgcentra.
  4. Profiteer van WIFI, 3G / 4G voor data en GSM of VoIP voor spraakcommunicatie.

Specificaties

Type
ALMA
Al het verkeer tussen de cloud en de gateway is versleuteld
Ja
Makkelijk in gebruik
online bewaking en configuratie
Optimale verpleging door efficiënte verdeling alarmen
Ja
Precieze locatiebepaling mogelijk van bewoners
Ja, met de D-POS II
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.