IP video intercom voor bedrijf en industrie

De IX serie van Aiphone is een op netwerk gebaseerd communicatie en beveiligingssysteem. Het systeem is daarnaast ideaal voor locaties met een bestaand IP netwerk waar geen andere bedrading aanwezig is. Door het bestaande netwerk kan er gemakkelijk over grote afstand gecommuniceerd worden en blijft het beeld en spraak van hoge kwaliteit. Het systeem kan worden opgebouwd tot 9999 ip adressen. Ook beschikt de serie over een module die het mogelijk maakt om binnen het nertwerk oproepen door te sturen naar 8 verschillende smartphones. De IX serie werkt met het ONVIF protocol waardoor het videosignaal van de camera 24/7 beschikbaar is via IP zodat de intercom beelden kunnen worden bekeken via een beveiligingssysteem of andersom.

Buitenposten

Binnenposten

Accessoires

Hulp nodig?

We hebben een breed assortiment aan producten voor verschillende toepassingen. Afhankelijk van situatie en wensen binnen en buiten het gebouw zorgen wij voor een advies op maat. Wij helpen u graag!
Neem contact op

Als installatie partij hebben we inmiddels al een aantal IP intercom systemen van Aiphone geïnstalleerd. Eenmaal geïnstalleerd heb je hier als installateur geen omkijken meer naar. Voor technische vragen kunnen we altijd bij IHK terecht en krijgen we goede technische ondersteuning.

IP intercom systeem
Bas van der Horst Eigenaar Solutions for Security

Productvideo