Professionele loket en balie intercom

Een loketintercom toegepast met zeer veilig glas is tegenwoordig essentieel voor loketten bij bioscopen, stations, pretparken, stadions, enz. Het loketintercom systeem van Aiphone is de eerste systeem die gebruik maakt van een akoestische buis met een achtergrondgeluidonderdrukkende microfoon. De intercom produceert een helder geluid met goed volume, wat een soepele communicatie tussen beide zijden van de ruit mogelijk maakt. De buis wordt aan de zijkant van het venster gemonteerd zodat deze niet op de ruit zelf geplaatst hoeft te worden. Door zijn afgeronde vorm is deze akoestische buis zeer vandalismebestendig. Aan de kant van de lokettist komt vervolgens een zwanenhalsmicrofoon. Optioneel kan er gebruik gemaakt worden van een headset zodat men in grotere ruimtes ook vrij kan rondlopen. De spreekrichting schakelt door het stemgeluid zodat de bediening handsfree is.

Interesse? We geven u graag een vrijblijvende demo bij ons op kantoor.

Loketintercom Aiphone

Overige systemen

Hulp nodig?

We hebben een breed assortiment aan producten voor verschillende toepassingen. Afhankelijk van situatie en wensen binnen en buiten het gebouw zorgen wij voor een advies op maat. Wij helpen u graag!
Neem contact op

We hebben bij ons bedrijf drie loketintercoms van IHK naast elkaar. Onze medewerkers dragen een draadloze headset dus kunnen vrij rond bewegen. De kwaliteit van het geluid is zeer goed en de afwerking van het systeem erg strak. Ik zou het systeem zeker aanraden aan andere partijen!

Eigenaar
Lees meer