Luidsprekende intercoms voor bedrijven

De LEM-serie kent één hoofdpost per systeem en één tot drie nevenposten. Deze serie wordt gevoed met een 6-volts DC-netvoeding. Behalve de LEM-1DL, die kan tussen 12 en 24 volt wisselspanning of tussen 12 en 18 volt gelijkspanning hebben. Deze spanning is tegelijk te gebruiken voor een deuropener.

De LEF-serie kent iedere combinatie van hoofd- en nevenposten die men maar wil, met een totaal maximum van elf toestellen. Men kan weerbestendige, vandalismebestendige en standaard nevenposten combineren met diverse hoofdposten. Ook een algemene oproep is mogelijk. De voeding is altijd 12-volts DC-netvoeding. Door middel van relais kunnen bijvoorbeeld extra bellen of CCTV-installaties aangestuurd worden. Deze intercom serie kan als loketintercom worden gebruikt maar is ook ideaal voor communicatie tussen de keuken en het restaurant. Ook kan de serie worden gebruikt in combinatie met een hoornluidspreker voor bijvoorbeeld een laadplaats met vrachtauto’s.

Producten

Hulp nodig?

We hebben een breed assortiment aan producten voor verschillende toepassingen. Afhankelijk van situatie en wensen binnen en buiten het gebouw zorgen wij voor een advies op maat. Wij helpen u graag!
Neem contact op

Accessoires