Valdetectie polsband

Productinformatie

De valdetector SMILE FALL controleert personen met een risico op vallen, zoals ouderen of gehandicapten. Hij detecteert vallen en rapporteert ze automatisch.

Gebruikers zijn onder meer ouderen, personen met de ziekte van Parkinson en mensen met een beperkte mobiliteit. SMILE FALL is een goed geïntegreerd apparaat in het NEAT assortiment en is compatibel met de alle NEAT alarmontvangers. Bovendien biedt SMILE FALL alle functionaliteiten van een standaard SMILE zoals een alarm versturen met een druk op de knop.

Zachte valpartijen waarvan de impact beperkt is of doordat de gebruiker zichzelf vasthoudt, worden niet opgemerkt door SMILE FALL. De gebruiker kan het alarm echter altijd handmatig verzenden. Het is ook mogelijk om meldingen te laten zenden wanneer de SMILE FALL zich binnen of buiten het radiobereik van de ontvanger bevindt. Bovendien verzendt het verschillende alarmtypen, zoals gebruikersalarm, lage batterijspanning of programmeerbaar auto-testalarm; waardoor het gemakkelijker wordt voor de alarmontvanger om de hoofdoorzaak van het alarm te identificeren en dienovereenkomstig te reageren.

Dankzij de bidirectionele functie kan de gebruiker herkennen dat het alarm de ontvanger heeft bereikt, waardoor de gebruiker rust krijgt. NEAT maakt gebruik van de speciale radiofrequentie van de Europese sociale zorg, waardoor het risico op radiostoring tot een minimum wordt beperkt.

Specificaties

Type
SMILE FALL
Batterijvoeding
Circa 2 jaar
Waterdicht tot IP44
IP67
Automatische "batterij leeg-herkenning"
Ja
Geïntegreerde handmatige oproepknop
Ja
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.