Draadloos blaasalarm

Ons blaasalarm is ontworpen met het oog op de behoeften van patiënten die niet in staat zijn om op traditionele wijze een alarm te activeren. Voor diegenen die moeite hebben met het bedienen van een knop of het maken van geluid, biedt ons blaasalarm een eenvoudige en effectieve oplossing.

Hoe werkt het? Het blaasalarm bestaat uit een buisje waar de patiënt in kan blazen. Zodra er lucht in het buisje wordt geblazen, wordt een draadloos signaal verzonden naar het gekoppelde verpleegoproepsysteem. Dit systeem kan worden aangepast aan het specifieke protocol van het desbetreffende zorgsysteem.

Kenmerken en voordelen:

  • Draadloze verbinding: Geen gedoe met draden, waardoor het blaasalarm op ieder gewenste plek te gebruiken is.
  • Aanpasbaar protocol: Het blaasalarm kan worden geconfigureerd om te voldoen aan de specifieke behoeften en protocollen van verschillende zorginstellingen.
  • Eenvoudig in gebruik: Patiënten kunnen moeiteloos gebruik maken van het blaasalarm door simpelweg in het buisje te blazen, zonder dat er knoppen ingedrukt hoeven te worden.

Toepassingen: Het blaasalarm is geschikt voor een breed scala aan zorgomgevingen, waaronder ziekenhuizen, verpleeghuizen, revalidatiecentra en thuiszorgsituaties. Het biedt gemoedsrust aan zowel zorgverleners als patiënten door een snelle en betrouwbare manier van alarmering.

Neem vandaag nog contact met ons op: Benieuwd naar hoe ons blaasalarm uw zorgpraktijk kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, demonstraties of om een bestelling te plaatsen. Ons team staat klaar om u te helpen.

Artikelen behorende bij dit systeem