Zorgoproepsysteem voor verpleeghuis Leythenrode

In samenwerking met Unica hebben wij voor het verpleeghuis Leythenrode van Alrijne een nieuw draadloos verpleegoproepsysteem mogen leveren. Het geplaatste systeem van NEAT bestaat uit een D-SERVER waarmee de alarmoproepen kunnen worden geanalyseerd en beheert. In de verschillende kamers en badkamers zijn alarm- en afstelknoppen, IP44 trekschakelaars, bewegingsmelders en ganglampen geplaatst. Daarnaast is er voor de cliënten naast het bed een pear drukknop geplaatst om eenvoudig alarm te kunnen maken. De ganglampen geven voor alarmmeldingen, aanwezigheid personeel en assistentieoproepen een andere kleur. Alarmoproepen worden via de D-TECT IP draadloos doorgezet naar de D-SERVER die deze vervolgens door zet naar de D-TREX toestellen van het personeel.

Voordeel voor de klant is dat deze eenvoudig werkgroepen en diensten per tijdstip kan creëren. Daarnaast kan achteraf data worden bekeken zodat eventuele aanpassingen kunnen worden gedaan. Door de draadloze componenten is de installatie in een korte tijd geregeld en omdat deze locatie tijdelijk is, kan het systeem in de toekomst eenvoudig worden verplaatst naar een nieuwe locatie. Het systeem is buiten de ganglampen geheel draadloos en werkt via de speciale zorgfrequentie 869 MHz waardoor het systeem niet stoort met andere draadloze apparatuur.

Installatie is in korte termijn te realiseren omdat er geen bedrading nodig is. Gehele etage daarnaast eenvoudig dekkend gemaakt door gebruik van repeaters. Daarnaast zijn we erg tevreden met de ondersteuning vanuit IHK.

logo unica
.

Gebruikte artikelen bij dit project