Verpleegoproepsysteem ALMA voor BetuweZorg

BetuweZorg is een zorgorganisatie gevestigd in Rivierenland, Lekstroom en Zeist met negen locaties en in totaal 450 bedden. De organisatie stond voor de uitdaging om de zorgervaring te verbeteren en tegelijkertijd de complexiteit van verschillende systemen te verminderen. Met het oog op efficiëntie en betere communicatie tussen zorgverleners en cliënten, zocht BetuweZorg naar een innovatieve oplossing. Daarnaast was er een sterke behoefte aan een intuïtieve en veelzijdige gebruikersinterface die zorgverleners in staat zou stellen om verschillende taken zoals telefonie, afhandelen van intercomoproepen en het beantwoorden van het zorgsysteem te beheren via één enkel apparaat.

In samenwerking met IHK, ONScloud en Mobile Track implementeerde BetuweZorg het ALMA zorgsysteem van NEAT. Een geavanceerd zorgsysteem dat niet alleen de zorgprocessen vereenvoudigde, maar ook de mogelijkheden van moderne technologieën benutte.  

De voordelen van ALMA voor BetuweZorg:

1. Intuïtief beheer: Alma biedt een intuïtieve gebruikersinterface die zorgverleners in staat stelt om alle aspecten van het zorgproces eenvoudig te beheren. Van het monitoren van oproepen tot het afstellen van oproepen, alles kan worden gedaan met slechts een paar klikken.

2. Geïntegreerde communicatie: Dankzij de naadloze integratie met smartphones hebben zorgverleners altijd en overal toegang tot belangrijke informatie en kunnen ze direct communiceren met collega’s en patiënten. Dit verbetert niet alleen de efficiëntie, maar ook de patiëntenzorg.

3. Schaalbaarheid en flexibiliteit: ALMA is ontworpen met het oog op groei en verandering. Het systeem kan gemakkelijk worden aangepast aan de specifieke behoeften van BetuweZorg, en kan eenvoudig worden uitgebreid naarmate de organisatie groeit.

We hebben recentelijk samengewerkt met IHK en zijn buitengewoon tevreden met hun professionele diensten en toewijding. De communicatie was helder en tijdig, en hun team was zeer responsief en deskundig.

logo onscloud
Marc Peek ONScloud

Gebruikte artikelen bij dit project