Alles weten over de JO serie van Aiphone?

Bekijk de verschillende instructievideo's
YouTube Playlist klik HIER

Vandaalbestendige video intercom met app

De Aiphone JO serie is een video intercom die beschikbaar is in een uitvoering voor opbouw montage (JO-DV) en inbouwmontage (JO-DVF). De binnenposten beschikken over een 7” LED scherm en zijn beschikbaar vanaf 21 mm dikte. Daarbij zijn de diverse buitenposten weer- en vandalismebestendig en tevens IP54 en IK08 geclassificeerd.

De nieuwste binnenpost, de JO-1MDW heeft daarnaast beeldgeheugen en kan gekoppeld worden aan maximaal 8 smartphones. Via de app zijn de laatste 10 oproepen te zien, kunt u de deur openen en uiteraard spreken met de persoon die aanbelt. Voor het gebruik van de app zijn geen maandelijkse kosten verbonden zoals bij veel andere deurbellen met camera.

Het systeem is volledig handsfree, beschikt over aanraakgevoelige toetsen en is naar wens uit te breiden met een extra binnenpost en extra buitenpost. De video intercoms zijn te combineren met verschillende accessoires waaronder een roestvrijststaal paneel met verlicht codeklavier, een montagehoek, een codeklavier voor opbouwmontage en een extra bel.

Hulp nodig?

We hebben een breed assortiment aan producten voor verschillende toepassingen. Afhankelijk van situatie en wensen binnen en buiten het gebouw zorgen wij voor een advies op maat. Wij helpen u graag!
Neem contact op

Accessoires