Simpele video intercom met stijlvol design

De JS serie is een vereenvoudigde variant van de JO serie met maximaal één deurpost en twee binnenposten. Deze budget vriendelijke video intercom is gemakkelijk in gebruik en ondanks het eenvoudige design is de kwaliteit zoals u die van Aiphone gewend bent. Het systeem heeft de mogelijkheid om een deur of hek te openen. De deursturing is zoals gebruikelijk vanuit binnen zodat de veiligheid geborgen is. De afstand van de buitenpost tot aan de verste binnenpost is maximaal 100 meter en daardoor geschikt voor woningen met oprit, kleine bedrijfsgebouwen en andere commerciële gebouwen zoals een parkeergarage.

De buitenpost heeft een camera die horizontaal en verticaal instelbaar is. Deze heeft een bereik van 90° horizontaal en 70° verticaal. De drukknop is voorzien van LED verlichting die in het donker zorgt voor een duidelijk zicht. De binnenpost heeft een special design die ervoor zorgt dat het geluid aan alle kanten goed te horen is. Daarnaast is met het ontwerp rekening gehouden dat deze mooi past binnen elk interieur. Door de witte rand rondom het scherm valt de intercom bijna niet op tussen een muur met fotolijsten en past deze op elke kleur achtergrond.

Producten

Hulp nodig?

We hebben een breed assortiment aan producten voor verschillende toepassingen. Afhankelijk van situatie en wensen binnen en buiten het gebouw zorgen wij voor een advies op maat. Wij helpen u graag!
Neem contact op