Video intercom systeem met 7" touchscreen

De geavanceerde camera en monitor van de JP-serie breidt uw zicht uit tot 170° met een breedhoekbeeld en heldere beeldkwaliteit. Dit product van Aiphone beschikt tevens over een zoomfunctie en Pan/Tilt-bediening en de binnenpost is voorzien van een touchscreen voor meer gebruiksgemak. Het systeem kan worden uitgebreid tot vier deurposten en acht binnenposten die onderling in verbinding staan waardoor deze serie ook interessant is voor de kleine industrieterreinen en bedrijfsgebouwen. Ook is het mogelijk om een Wifi SD-kaart in de binnenpost de plaatsen. Hierdoor is het mogelijk om foto’s draadloos te verzenden naar een computer om vanaf daar te kunnen zien wie er voor de deur staat. Daarnaast is deze intercom ook te bedienen met je smartphone, zowel geschikt voor Android als Iphone.

Hulp nodig?

We hebben een groot assortiment aan producten voor verschillende toepassingen. Afhankelijk van de situatie binnen en buiten het gebouw en de wensen van de klant, zorgen wij voor een advies op maat. Wij helpen u graag!
Neem contact op

Erg tevreden met de producten van Aiphone en service van IHK. Producten waren uit voorraad leverbaar en eenvoudig qua installatie. Klant is zeer tevreden met de oplossing en koppeling naar mobiele telefoons. De intercom buiten is vandaalbestendig wat belangrijk is voor een schoolplein die voor iedereen toegankelijk is.

24Service-logo
Raymond van Mannekes Bedrijfsleider
Lees meer

Accessoires