Draadloos verpleegoproepsysteem met slimme server

NEAT heeft de ideale oplossing gevonden voor iedere woonorganisatie met betrekking tot het uitzenden en ontvangen van alarmsignalen. De D-SERVER is speciaal ontwikkeld als slimme monitor voor het managen van alarmsignalen in bijvoorbeeld wooninstellingen.

De D-SERVER in combinatie met de D-TREX ontvanger is een geavanceerd draadloos persoonsalarmeringssyteem dat is ontworpen om de verschillende alarm oplossingen te beheren die zijn geïnstalleerd in een zorginstelling met behulp van D-SERVER-software. De geavanceerde technologie geeft een duidelijk en gemakkelijk overzicht van werkgroepen en diensten per tijdstip. Bovendien wordt het apparaat voortdurend automatisch bijgewerkt middels uitgebreide automatische analyses via het online netwerk.

Het gebruik van D-TREX garandeert een verbetering van de mogelijkheden op het gebied van management van uw personeel. Het verlicht bovendien de werklast, wat bijdraagt aan een betere service.

Hoe werkt het systeem?

Zodra een alarmsignaal bij de D-SERVER terecht komt, wordt het automatisch doorgestuurd naar het D-TREX toestel dat de zorgprofessional bij zich draagt. Het maakt niet uit waar de werknemer zich in het gebouw bevindt. D-SERVER houdt ook bij wat voor soort alarmsignaal er wordt doorgegeven. De analyses die het apparaat uitvoert, dragen bij aan de efficiëntie van het apparaat bij volgend gebruik. De draadloze alarmen werken via een speciaal gereserveerde frequentie voor persoonsalarmering (869 MHz). Dit zorgt ervoor dat uw systeem geen last heeft van storingen van andere draadloze systemen en bijvoorbeeld wifi signalen.

Voordelen:

  • Optimale inzet van middelen en personeel door het creëren van werkgroepen
  • Alarmmanagement
  • Gemakkelijk in gebruik en installatie
  • De mogelijkheid om het draadloze apparaat direct op het datanetwerk aan te sluiten
  • Te gebruiken met D-SERVER management software
  • Via speciale gereserveerde frequentie (869 MHz)
Draadloos verpleegoproepsysteem

Artikelen behorende bij dit systeem