Zorgoproepsysteem voor hospice

In samenwerking met Flexcom hebben wij in juni een nieuw verpleegoproepsysteem mogen leveren voor Hospice het Vliethuys te Voorburg. Het geplaatste systeem van NEAT bestaat uit een D-SERVER waarmee de alarmoproepen kunnen worden geanalyseerd en beheert. In de verschillende kamers en badkamers zijn alarm- en afstelknoppen, IP44 trekschakelaars en ganglampen geplaatst. Daarnaast is er voor de cliënten een pols/halszender om een draadloos alarm (869 MHz) te kunnen maken. Alarmoproepen worden via de D-TECT IP draadloos doorgezet naar de D-SERVER die deze vervolgens door zet naar de DECT toestellen van het personeel.

Voordeel voor de klant is dat deze eenvoudig werkgroepen en diensten per tijdstip kan creëren. Daarnaast kan achteraf data worden bekeken zodat eventuele aanpassingen kunnen worden gedaan. Door de draadloze componenten is de installatie in een korte tijd geregeld. De draadloze oproepen verlopen via de gereserveerde frequentie (869 MHz) zodat deze geen storing ondervinden van andere draadloze zenders zoals WIFI. Naast het verpleegoproepsysteem heeft Flexcom voor het hosted telefonie platform gezorgd en de gehele wifi infrastructuur aangelegd.

Samen met de professionals van IHK hebben wij de server geconfigureerd en direct de koppeling gerealiseerd tussen de server en ons hosted telefonie platform. Door deze koppeling komen de noodoproepen direct binnen bij de juiste medewerkers. Dankzij deze goede samenwerking en voorbereiding werkte alles in één keer naar tevredenheid van de klant.

Maurits van den Bosch Accountmanager Flexcom

Gebruikte artikelen bij dit project