Video intercom voor hekwerk

Veel video intercom systemen kunnen maar een beperkte afstand (max 100 meter) afleggen ondanks dat ze bedraad zijn en draadloze oplossingen zijn vaak instabiel en onbetrouwbaar. AIPHONE heeft diverse oplossingen voor hekwerken die op lange afstand staan. Daarbij zijn afstanden mogelijk tot 300 meter op basis van bijvoorbeeld utp of 4 x 1,0 mm.

Toegangscontrole

Wilt u de bezoeker binnen laten dan kan dit via de binnenpost of via de app op uw smartphone. Staat een familielid voor het hek dan kunnen die via een geïntegreerd codeklavier of keytag zelf het hek openen. De buitenpost beschikt over een NFC reader zodat eenvoudig via de beheer app, keytags kunnen worden toegevoegd en worden verwijderd.

Beeldgeheugen, monitorfunctie en opname functie

De binnenpost heeft een intern geheugen en indien gewenst kan er een mini SD worden toegevoegd zodat tot 1000 opnames kunnen worden opgeslagen. Wilt u zien wat er voor het hek gebeurd dan kunt u via de monitorfunctie kijken zonder dat de persoon buiten u hoort. Ook kunt u er voor kiezen om een video-opname te maken voor bijvoorbeeld te politie.

De camera biedt een 170┬░-breedhoekbeeld

Op deze manier wordt ook een groep van meerdere bezoekers volledig in beeld gebracht, onafhankelijk van hun positie ten opzichte van de deurpost. Met behulp van de zoomfunctie kan verder elk segment van het beeld in detail worden bekeken voor een duidelijke identificatie.