Draadloze intercom voor bedrijfsverzamelgebouw

Veel grote kantoorgebouwen worden tegenwoordig omgebouwd tot een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit kleine kantoorruimtes voor kleine bedrijfjes en freelancers. Het aanleggen van een nieuw intercom systeem in zo’n situatie is vaak kostbaar omdat er geen bestaande infrastructuur is qua bedrading. Daarnaast verandert de indeling van een kantoorgebouw regelmatig. Traditionele intercom systemen bieden op dat gebied weinig flexibiliteit en zijn kostbaar vanwege de aanpassingen die gemaakt moeten worden.

Speciaal voor deze markt hebben wij een gsm intercom met online platform ontworpen. Binnen enkele uren is de intercom geplaatst en geïnstalleerd. Vanaf dat moment kunt u zelf aan de slag. Via het online portaal kunt u eenvoudig nieuwe huurders toevoegen of wijzigen. Per huurder kunnen 3 telefoonnummers (vaste of mobiele nummers) worden toegevoegd.  Als de eerste keuze de oproep niet beantwoordt of bezet is, wordt de oproep omgeleid naar de tweede en vervolgens naar het derde telefoonnummer zodat meerdere personen de intercom kunnen beantwoorden en de deur kunnen openen. Ook het aanpassen van de instellingen zoals het volume van de intercom kunnen eenvoudig via het portaal worden geregeld.

Naast de intercom functie kan de gsm intercom ook als toegangscontrole worden gebruikt. Via sms kunnen ruim 350 verschillende cijfercodes worden aangemaakt die vervolgens in te voeren op het codeklavier van de intercom. Huurders en vaste bezoekers kunnen op die manier toegang krijgen tot het gebouw. Een tweede vorm van toegangscontrole is het toevoegen van personen en hun telefoonnummer. De ingevoerde personen  kunnen via deze weg de deur openen door te bellen met de intercom. De intercom herkent het in geprogrammeerde 06-nummer, verbreekt de verbinding en opent vervolgens de deur.

Artikelen behorende bij dit systeem