Video intercomsysteem VvE Hilversum

Voor een vereniging van eigenaren uit Hilversum bestaande uit 77 appartementen hebben wij in samenwerking met LanckerWolters uit Almere, een nieuw video intercom mogen leveren. Het complex bestaande uit twee entrees, is voorzien van nieuwe video buitenposten die wij in een gewenste RAL kleur hebben gespoten. De buitenposten van AIPHONE zijn standaard voorzien van LED symbolen en spraakberichten voor slechtziende en slechthorende. Op die manier kunnen bezoekers zien en horen wanneer er een oproep wordt gemaakt, wanneer er gesproken kan worden en wanneer de deur open is.

Qua binnenposten hadden de bewoners de keuze uit de 3,5 en 7 inch handsfree video binnenpost en konden bewoners individueel een keuze maken. Op deze binnenstations kunnen de bewoners naast het openen van de deur en communiceren met de buitenpost ook switchen tussen het camerabeeld van de intercom en die van extra overzichtcamera. De installatie van het gehele systeem is gedaan door LanckerWolters waarbij IHK voor de technische ondersteuning heeft gezorgd. Naast de video intercom is er ook een camerabeveiligingssysteem geplaatst door de installateur.

Ook tijdens dit project zijn wij door de mensen van IHK weer goed geholpen. Voor vragen zijn ze altijd bereikbaar en bieden graag technische ondersteuning als dit nodig is. Een fijne partij om mee samen te werken.

Bart Overmars Projectmanager

Gebruikte artikelen bij dit project