Bedraad video intercom systeem met koppeling naar smartphone en tablet

Aiphone heeft speciaal voor de bestaande JO serie een nieuwe hoofdpost ontwikkeld die verbonden kan worden met 8 smartphones. Voordeel, er is geen dure interface meer nodig en slechts eenmalige aanschaf zonder langlopende contracten of kosten. Daarnaast is het mogelijk om het systeem uit te breiden met totaal 2 buitenposten en 2 binnenposten.

Met de nieuwe JO serie heeft de klant de betrouwbaarheid van een vaste binnenpost en de vandaalbestendige buitenpost maar ook het gemak van de draadloze bediening via mobiel of tablet (iOS en Andriod vanaf 6.0). De unieke binnen monitor van Aiphone zorgt ervoor dat oproepen vanaf de deur kunnen worden beantwoord, ongeacht de internetverbinding of snelheid. Terwijl de mobiele app actieve gebruikers onderweg de mogelijkheid biedt om bezoekers te zien, met bezoekers te praten en hun deur te ontgrendelen. Als u geen mobiele app nodig heeft, is er ook een standaard binnenpost zonder mobiele connectiviteit.

BETROUWBAAR

Aiphone is er trots op tweevoudig winnaar te zijn van de prestigieuze Deming Prize voor kwaliteitsmanagement en productieprocessen. Het ISO-gecertificeerde proces en strenge normen resulteren in een van de meest betrouwbare producten in de industrie. Aiphone producten gaan routinematig jarenlang mee en worden vaak alleen vervangen als de toepassing de systeemcapaciteit ontgroeit.

SPECIFICATIES

  • Identificeer bezoekers eenvoudig op het grote 7-inch scherm.
  • Bewaar oproepen zonder extra kosten met behulp van het ingebouwde geheugen.
  • Door een Micro SD-kaart aan de monitor op locatie toe te voegen, verhoogt u de opslag van gesprekken.
  • Bekijk opgenomen oproepen op de binnenpost of van de mobiele app.
  • Open de deur voor bezoekers vanaf de binnenpost of vanuit de mobiele app.
  • Eenvoudige installatie met slechts 2 draden, zoals een bestaande deurbel.
  • Bij deursturing 4 draden benodigd vanwege veiligheid.
  • Monitorfunctie op zowel binnenpost als mobiele app; activeer de video- en audio van het deurstation om de activiteit bij de ingang te bekijken en te horen.
  • Een schuifknop in de mobiele app voorkomt het per ongeluk ontgrendelen van uw deur.

Artikelen behorende bij dit systeem