GSM codepaneel

De IHK-88 is een GSM toegangscontrole systeem met toetsenbord en maakt gebruik van het gsm-netwerk en is te programmeren via sms of telefonie . Het toetsenbord kan men gebruiken om de code in te voeren om vervolgens een deur of hek te openen. Er kunnen totaal 384 verschillende pin-codes (op afstand) worden ingevoerd en twee deuren/hekken worden aangestuurd met een codepaneel. Daarnaast kan men met haar of zijn telefoon de deur openen door naar het code-paneel te bellen (de oproep zal na overgaan worden afgebroken om de kosten te vermijden) of te smsen.

 

Kenmerken:

 

- Open de deur via PIN-code (384 gebruikers) of bel / SMS op afstand

- Log records verzonden via SMS / e-mail

- SMS-melding wanneer invoer wordt geactiveerd

- 2 uitgangsrelais voor het open van 2 deuren/hekken

- Verkeerde pincode-invoerlimiet en waarschuwingsgeluid

- Vandaalbestendig RVS toetsenbord met blauwe achtergrondverlichting

 

Voorgeprogrammeerde intercoms

IHK levert voor de GT-serie van Aiphone voorgeprogrammeerde audio en video sets van 2 tot 10 appartementen. Elke drukknop is dus al voorzien van een voorgeprogrammeerde binnenpost. Dat bespaart uiteraard heel wat tijd bij de installatie.

 

De audio set bestaat uit het volgende:

1. Deurpost voor inbouwmontage* en voorzien van de nodige beldrukknoppen

2. GT-1D binnenposten, genummerd volgens de programmering

3. Voeding en controle-eenheid

 

 

De video set bestaat uit het volgende:

1. Deurpost voor inbouwmontage* en voorzien van de nodige beldrukknoppen en panoramische 170° camera

2. GT-1M3 binnenposten, genummerd volgens de programmering

3. Voeding en controle-eenheden

 

*Vandaalbestendige opbouwdozen zijn los verkrijgbaar

Draadloos dwaaldetectie systeem

NEAT ondersteunt met het Dementia-systeem D-POS en de DOOR deuralarm, de begeleiding van dementie patiënten. Beide toestellen vergemakkelijken op een eenvoudige en functionele manier het werk van de verzorgingskrachten. Daarnaast creërt u bewegingsvrijheid voor de patienten. Het Dementia-systeem D-POS werkt optimaal samen met de oproepontvanger TREX. De D-POS kan indien gewenst ook op het zorgoproepsysteem NEO en NOVO gekoppeld worden om een spreek/luister verbinding tot stand te brengen.

 

De speciaal daarvoor geprogrammeerde radio-zender SMILE-ID ontvangt van D-POS een signaal in het laag-frequentiebereik en stuurt het door. De patient draagt daarbij alleen een SMILE-ID aan zijn pols en kan daardoor optimaal van zijn bewegingsvrijheid genieten. Door zijn flexibiliteit is D-POS voor de professionele verzorging makkelijk uit te breiden. Als zinvolle aanvulling bestaat de deuralarm DOOR, die ook op privégebied erg nuttig kan zijn.

GSM intercom tot 200 appartementen

De IHK100 is onze nieuwe GSM intercom. Hiermee kunt u eenvoudig een bewoner bellen door het bel icoon in te toetsen op het toetsenbord en af te sluiten met het huisnummer. Vervolgens maak de intercom een oproep met de bewoner op haar of zijn mobiele of vaste telefoon. Als de eerste keuze de oproep niet beantwoordt of bezet is, wordt de oproep omgeleid naar de tweede en vervolgens naar het derde telefoonnummer zodat meerdere personen de deur kunnen openen.

 

Daarnaast kan het toetsenbord worden gebruikt als toegangscontrole door een paswoord in te voeren en op die manier de deur te ontgrendelen. Ook kan de deur worden geopend door te bellen met de intercom. Handig voor bijvoorbeeld het open van een poort zonder dat u de auto uit moet. Alleen voorgeprogrammeerde nummers krijgen op die manier toegang.

 

EIGENSCHAPPEN

 

1. Beantwoord de intercom en open de deur/poort waar u ook bent

2. Bellen tot 3 nummers per adres, ongeacht vaste of mobiele telefoon

3. Mogelijkheid om 200 adressen toe te voegen

4. Geen kosten voor installatie bedrading

5. Vandaalbestendig en aluminium design

6. Inbouw of opbouw zijn beide mogelijk

7. Eenvoudige installatie via PC / SMS / APP

RVS buitenpost met NFC reader

De nieuwe Aiphone monoblock GT buitenpost kan tot liefst 5.000 appartementen met elkaar kan verbinden. Dankzij de versterkte coverless camera’s van de buitenposten behoren krassen en condensatie op het cameravenster tot het verleden.

 

Om een effectieve beveiliging te bieden, beschikt het GT Systeem over een groothoekcamera waarbij u een helder panoramisch beeld heeft. Bekijk en identificeer eenvoudig bezoekers die aan de zijkanten staan en mensen van alle lengtes.

 

Tenslotte wordt data-overdracht met de Aiphone-systemen aanzienlijk vergemakkelijkt dankzij de NFC-technologie (Near Field Communication) via het mobiele instellingsprogramma voor Android. De gegevens van de gebruikers kunnen op een eenvoudige manier worden verwerkt (tot maximum 500 ID’s per toegangsstation).