Draadloos dwaaldetectie systeem

NEAT ondersteunt met het Dementia-systeem D-POS en de DOOR deuralarm, de begeleiding van dementie patiënten. Beide toestellen vergemakkelijken op een eenvoudige en functionele manier het werk van de verzorgingskrachten. Daarnaast creërt u bewegingsvrijheid voor de patienten. Het Dementia-systeem D-POS werkt optimaal samen met de oproepontvanger TREX. De D-POS kan indien gewenst ook op het zorgoproepsysteem NEO en NOVO gekoppeld worden om een spreek/luister verbinding tot stand te brengen.

 

De speciaal daarvoor geprogrammeerde radio-zender SMILE-ID ontvangt van D-POS een signaal in het laag-frequentiebereik en stuurt het door. De patient draagt daarbij alleen een SMILE-ID aan zijn pols en kan daardoor optimaal van zijn bewegingsvrijheid genieten. Door zijn flexibiliteit is D-POS voor de professionele verzorging makkelijk uit te breiden. Als zinvolle aanvulling bestaat de deuralarm DOOR, die ook op privégebied erg nuttig kan zijn.

GSM intercom tot 200 appartementen

De IHK100 is onze nieuwe GSM intercom. Hiermee kunt u eenvoudig een bewoner bellen door het bel icoon in te toetsen op het toetsenbord en af te sluiten met het huisnummer. Vervolgens maak de intercom een oproep met de bewoner op haar of zijn mobiele of vaste telefoon. Als de eerste keuze de oproep niet beantwoordt of bezet is, wordt de oproep omgeleid naar de tweede en vervolgens naar het derde telefoonnummer zodat meerdere personen de deur kunnen openen.

 

Daarnaast kan het toetsenbord worden gebruikt als toegangscontrole door een paswoord in te voeren en op die manier de deur te ontgrendelen. Ook kan de deur worden geopend door te bellen met de intercom. Handig voor bijvoorbeeld het open van een poort zonder dat u de auto uit moet. Alleen voorgeprogrammeerde nummers krijgen op die manier toegang.

 

EIGENSCHAPPEN

 

1. Beantwoord de intercom en open de deur/poort waar u ook bent

2. Bellen tot 3 nummers per adres, ongeacht vaste of mobiele telefoon

3. Mogelijkheid om 200 adressen toe te voegen

4. Geen kosten voor installatie bedrading

5. Vandaalbestendig en aluminium design

6. Inbouw of opbouw zijn beide mogelijk

7. Eenvoudige installatie via PC / SMS / APP

RVS buitenpost met NFC reader

De nieuwe Aiphone monoblock GT buitenpost kan tot liefst 5.000 appartementen met elkaar kan verbinden. Dankzij de versterkte coverless camera’s van de buitenposten behoren krassen en condensatie op het cameravenster tot het verleden.

 

Om een effectieve beveiliging te bieden, beschikt het GT Systeem over een groothoekcamera waarbij u een helder panoramisch beeld heeft. Bekijk en identificeer eenvoudig bezoekers die aan de zijkanten staan en mensen van alle lengtes.

 

Tenslotte wordt data-overdracht met de Aiphone-systemen aanzienlijk vergemakkelijkt dankzij de NFC-technologie (Near Field Communication) via het mobiele instellingsprogramma voor Android. De gegevens van de gebruikers kunnen op een eenvoudige manier worden verwerkt (tot maximum 500 ID’s per toegangsstation).

De digitale connector D-TECT IP

IHK streeft ernaar om haar producten en services op topkwaliteit te houden met de nieuwste innovaties en technieken. Het nieuwste product op dit gebied is de D-TECT IP van NEAT: een digitale connector voor zorg- en verplegingscentra. De D-TECT IP verhoogt de reactiesnelheid van de zorgverleners bij een oproep, is kostenefficiënt en maakt installaties eenvoudiger.

 

D-TECT IP is in staat om draadloze producten en andere type sensoren in een ruimte onderling te verbinden. Bovendien communiceert het apparaat digitaal met het zusteroproepsysteem, via de zogenaamde D-SERVER. De D-TECT IP ontvangt informatie en data via een ethernetverbinding, waardoor het lokale netwerk van het zorgcentrum voldoet om de data effectief op te slaan. Naast deze eigenschappen verzorgt het apparaat ook een volledig beveiligde installatie in de Cloud.

 

De verbinding kan afgesteld worden op meerdere D-TECT IP's, dus zelfs op plaatsen waar deze niet optimaal is, kunnen zorgsystemen hun functies uit blijven voeren. De mogelijkheid om meerdere D-TECT IP's op één netwerk aan te sluiten sluit alle geografische grenzen uit, doordat de apparatuur in verschillende huizen via één centraal systeem beheerd kan worden. Op deze manier kunnen via één centraal systeem alle apparaten in een ander gebouw, een andere stad of zelfs een ander continent bestuurd worden. Deze nieuwe digitale connector maakt het mogelijk om volledig draadloze installaties in een minimaal tijdsbestek op te zetten.

 

Degene die de installatie zal installeren, hoeft niet special opgeleid te worden. Hij of zij moet slechts een standaardinstallatie opzetten; daarna is het apparaat klaar voor gebruik. Met de D-TECT IP krijgen zorgverleners, artsen en alarmcentrales direct een melding als er sprake is van een noodgeval. Zo krijgen de patiënten meteen de zorg die zij nodig hebben, op een adequate en razendsnelle manier. De D-TECT IP laat opnieuw zien dat NEAT zich volledig inzet voor het beste op het gebied van zorgverlening.

Wifi deurbel van DoorBird

Sinds kort is IHK ook distributeur van het merk DoorBird. Deze Duitse leverancier van deurbellen levert producten van een zeer hoge kwaliteit en behoort daarom ook tot de sterkste merken van de wereld in deze productcategorie. DoorBird heeft daarom ook niet voor niks al diverse internationale prijzen gewonnen en wij zijn dan ook verheugd om deze producten te kunnen toevoegen aan ons assortiment. 

 

De wifi deurbellen van DoorBird beschikken over een bewegingssensor en camera (HDTV 720p ) met een wide-angle van 180 graden. In vergelijking met andere deurbellen in dit sigment is de kwaliteit van de lens hoger en ook het nachtzicht is vele malen beter. Dit verschil komt doordat de buitenpost over meer infrarood LEDs beschikt die ook nog eens van een hogere kwaliteit zijn. Naast de kwalitatief sterke componenten heeft de DoorBird ook een strak design en is de behuizing weerbestendig (IP54).

 

Bij de DoorBird hoort een gratis app die geschikt is voor zowel IOS en Android. Via deze app kunt u eenvoudig zien wie er voor de deur staat, de deur openen, terug zien wie er heeft aangebeld of voor de deur heeft gestaan en eventueel een alarm laten afgaan bij ongewenst bezoek. U kunt hiervoor kiezen tussen een verbinding via wifi of via een netwerkkabel. Power over Ethernet behoort hierbij tot de mogelijkheden.